-> Acasă TV <-

Descriere

Acasă TV (fost PRO 2) este un canal de televiziune comercial de nișă din România, care este dedicat publicului feminin....

Pe 9 mai 2014 întregul departament care se ocupă de Poveștiri Adevărate, Poveștiri de Noapte, Cancan.ro, Dincolo de poveștiri și Doctorul casei a fost restructurat. Atunci Acasă TV difuza doar reluări (emisiuni) și telenovele.

De altfel noua strategie a postului Acasă TV este “concentrarea pe producții latino-americane, consolidându-și astfel poziționarea tradițională ca post TV de nișă, dedicat publicului feminin”. “Prin noua strategie, care se va implementa sub sloganul ‘Viața e o telenovelă, Acasă e viața ta’, Acasă TV și-a propus să răspundă așteptărilor publicului feminin din România, prin producții romance de succes la nivel internațional”, se arată în comunicatul de presă semnat de Lucia Antal, PR & Marketing Director PRO TV.

La data de 28 august 2017, postul Acasă TV a fost redenumit în PRO 2, într-un proces de uniformizare a branding-ului posturilor din portofoliul MediaPro.

La data de 22 iulie 2021 canalul PRO 2 a renunțat la emisiunile (reluările) și serialele românești devenind complet un post de seriale dramatice pentru publicul feminin. În schimb din toamnă a lansat emisiunea "Femeia alege" prezentată de Majda Aboulumosha.

Pe data de 7 martie 2022, printr-un spot difuzat pe PRO TV, a fost anunțat că PRO 2 redevine Acasă TV, din nou ca canal pentru femei. Schimbarea a avut loc pe 4 aprilie 2022.

Mini-Meniu

Live TV Romania by Denytechsoft. All Rights Reserved