-> Cartoon Network <-

Descriere

Cartoon Network este un canal de televiziune din SUA care difuzează desene animate, deținut de Warner Bros. Discovery, divizie a Warner Bros. Canalul difuzează în principal desene animate, dar și programe live action. A fost fondat de Betty Cohen și lansat în România pe data de 1 septembrie 1998 în lim...ba engleză, iar pe data de 30 septembrie 2002, parțial în limba română, mai precis între orele 17:00 și 19:00[2].

Este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, dar și conținut destinat pentru vârste mai mari prin intermediul programelor Toonami și Adult Swim (în Statele Unite ale Americii), tratat ca entitate separată în vederea măsurării ratingului[3]. Printre programele originale ale studiourilor Cartoon Network, se numără Laboratorul lui Dexter, Johnny Bravo, Vaca și puiul, Eu sunt Nevăstuică, Fetițele Powerpuff, Ed, Edd și Eddy și Curaj, câinele cel fricos.

Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzează seriale de animație – atât comedii precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura, Un show obișnuit, cât și seriale de acțiune și aventuri ca Ben 10, Bakugan, Războiul stelelor: Războiul clonelor sau Generator Rex. Experiența Cartoon Network este completată de jocurile, concursurile și informațiile de pe www.CartoonNetwork.co.uk. Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de țări și în 260 de milioane de case din întreaga lume.

Mini-Meniu

Live TV Romania by Denytechsoft. All Rights Reserved