-> Realitatea PLUS <-

Descriere

Realitatea TV, membră a grupului Realitatea-Cațavencu a fost prima televiziune din România dedicată știrilor. A apăru...t în anul 2001 ca un post generalist condus de Silviu Prigoană și s-a reprofilat într-un timp scurt pe transmisia 24 de ore din 24 a programelor informative. Filozofia postului este că evenimentul guvernează programul, astfel încât în orice moment desfășurătorul de emisie poate fi dinamizat cu informații de ultimă oră. Grila de programe a Realității TV a cuprins în special jurnale de știri (din oră în oră), dar și emisiuni de analiză politică, socială, culturală și științifică.

Printre cei mai cunoscuți jurnaliști și oameni de media din România, prezenți la Realitatea TV, se numără: Emil Hurezeanu, Melania Medeleanu, Stelian Tănase, Mircea Dinescu, Andreea Crețulescu, Letiția Zaharia, Cosmin Prelipceanu și Mihai Tatulici.

Sloganul mărcii Realitatea (care a inclus postul de televiziune Realitatea TV, postul de radio Realitatea FM și site-ul de web Realitatea.NET) a fost „Deschide lumea.” Realitatea TV a făcut parte din trustul de presă Realitatea Media, care a fost prezent pe piața radio, prins și online.[2] Pe data de 30 octombrie 2019, Realitatea TV a fost închis și a fost înlocuit de Realitatea Plus. Cu această ocazie a fost schimbat logo-ul cu un logo nou.

Mini-Meniu

Live TV Romania by Denytechsoft. All Rights Reserved